Portfolio

Mijn kennismaking met de online wereld begon bij Melkbusshop.nl in 2015. In eerste instantie nam ik de klantenservice op mij. Daarnaast hield ik mij bezig met het toevoegen van artikelen in de webshop en het ontwerp van de afbeeldingen. Toen ik een beetje bekend raakte met de webshop, ben ik mij gaan richten op het schrijven van blogs en categorieteksten. Zo kwam SEO op mijn pad. Na een tijdje ben ik ook de Facebook pagina en de email marketing gaan bijhouden. Melkbusshop behoort nog steeds tot één van mijn trouwste klanten.

De Olde Fietse is een antiekboerderij die online voornamelijk actief is op Marktplaats. Hier heb ik een korte periode advertenties voor mogen schrijven en bijhouden in 2015. In 2021 heeft deze opdrachtgever weer een beroep op mij gedaan. Dit keer voor het opzetten van een Facebook pagina. Het is erg leuk om zelf de foto’s te maken in de antiekboerderij en deze vervolgens te bewerken tot mooie posts op FB.

Wezan is een webshop in allerlei huis- en tuin artikelen. Ik ben nauw betrokken geweest bij de opzet van deze webshop in 2016. O.a. het toevoegen van categorieën, producten én het schrijven van bijbehorende SEO teksten was aan mij uitbesteed. Voor deze webshop doe ik, naast het schrijven van teksten, ook de klantenservice, E-mail marketing en Facebook onderhoud.

GMU is een online marketingbureau in de breedste zin van het woord. Door met dit bedrijf samen te werken is mijn SEO kennis flink uitgebreid. GMU heeft het schrijven van teksten voor diverse klanten aan mij uitbesteed. Het leuke hiervan is dat je de meest uiteenlopende onderwerpen tegenkomt. SEO schrijven is niet altijd even makkelijk, maar ook nooit saai.

In 2019 kon ik mijn portfolio uitbreiden door de komst van Home of Concrete. Een nieuwe webshop in kant-en-klare beton ciré en andere betonlook producten. Voor deze webshop heb ik voornamelijk zoekwoordonderzoeken verricht en SEO content geschreven.

In 2020 werd ik benaderd door Foodmarkt. Een online supermarkt in marktverse producten. Het betrof een nieuw op te zetten webshop. Uitgevoerde opdrachten; Zoekwoordonderzoeken (NL, EN, DE), hoofd- en sub categorieën aanmaken, bijbehorende producten toevoegen, meta’s optimaliseren en teksten schrijven (NL, EN, DE).
Kortom; een relatief groot project waar ik met plezier aan gewerkt heb.

Covid.Limited is een online shop/groothandel in medische hulpmiddelen. Voor deze website heb ik voornamelijk zoekwoordonderzoeken verricht, teksten geschreven (NL, EN, DE) en meta’s geoptimaliseerd.