Over mij

Even voorstellenBe Double You - SEO Tekstschrijver

Mijn naam is Bettie Wiegman.
Samen met mijn man Jan en onze 2 lieve poezenkindjes Rebel en Roos, woon ik in Steenwijk. Het is een heerlijke plek met de luxe van een eigen kantoor aan huis.

Hoe het begon

Na zo’n 18 jaar in de horeca te hebben gewerkt, ging in 2014 die deur dicht. Er opende zich een nieuwe deur en wel naar de ‘online-wereld’. Omdat dit een kans was die ik misschien niet voorbij mocht laten gaan, besloot ik er binnen te stappen.

Ik begon met de klantenservice en wat administratieve werkzaamheden voor een webshop. Dit breidde zich al snel uit met het toevoegen van producten aan de webshop en het schrijven van teksten. Zodoende kwam SEO op mijn pad en leerde ik hoe je dit op content toepast. Dit alles was totaal nieuw voor me, een hele uitdaging maar super interessant.

In 2015 ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan onder de naam Be Double You. Al snel deed ik de klantenservice en beheer voor een 2e webshop. Het schrijven van SEO-teksten is tot de dag van vandaag de voornaamste bezigheid. Daarnaast ontferm ik me ook over de social media – en email marketing van de 2 webshops. Via via kreeg ik meer opdrachten voor het schrijven van content voor andere websites en webshops.

Waar ik nu sta

De afgelopen 5,5 jaar heb ik ontzettend veel geleerd over SEO en vind dat ik mezelf nu wel een SEO tekstschrijver mag noemen. Eigenlijk vind ik SEO Copywriter leuker klinken, maar SEO-technisch is SEO tekstschrijver beter. Met de kennis die ik nu heb (en ik leer nog steeds bij), ben ik er klaar voor mijn grenzen te verleggen. Het is dan ook tijd om het allemaal professioneler aan te pakken. Dat begon met de bouw van deze website; ook een hele uitdaging. Zonder enige ervaring op dit gebied, vind ik het toch aardig gelukt.

Mijn doel

Met mijn creativiteit, doorzettingsvermogen en perfectionisme, ga ik altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Mijn doel is dan ook om iedere klant diensten te leveren van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een zoekwoordonderzoek of het schrijven van SEO content, mijn inzet is altijd 100%. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.