SEO Teksten

SEO teksten behoren tot één van de belangrijkste factoren van website optimalisatie. Een sterke SEO tekst zorgt ervoor dat je website hoger in de resultaten van zoekmachines wordt getoond. Dit zorgt weer voor meer bezoekers en dus potentiële klanten voor jouw bedrijf. Om te bepalen hoe SEO-proof jouw website is, kun je gebruik maken van o.a. deze gratis SEO Checker.

Net als het doen van een zoekwoordonderzoek, kost SEO teksten schrijven tijd. Tijd die jij waarschijnlijk beter kunt besteden. Dus waarom zou je niet je SEO teksten laten schrijven door een SEO tekstschrijver? Be Double You schrijft de content voor je zodat kun jij je kunt richten op je eigen klanten.

Voor het schrijven van sterke content, zal ik eerst een zoekwoorden onderzoek doen. Zo wordt duidelijk welke termen relevant zijn voor jouw website. Vervolgens kun je aangeven op welke termen je wel of niet gevonden wilt worden. Indien nodig, doe ik nog een bronnenonderzoek om zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen. Wanneer de SEO content klaar is, ontvang je een conceptversie. Als er punten zijn die je graag anders ziet, pas ik de tekst aan en lever dan de definitieve content op.

Is jouw website toe aan content optimalisatie maar heb je geen inspiratie of simpelweg geen tijd? Be Double You to the SEO rescue!