Keyword Research

Keyword research, ofwel zoekwoorden onderzoek, is dé basis voor succesvolle website optimalisatie. Door eerst te onderzoeken welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden, krijg je inzicht in de keywords die relevant zijn voor jouw website.

Een gedegen zoekwoorden onderzoek is noodzakelijk maar kan nogal een tijdrovend klusje zijn. Die tijd kun jij als ondernemer vast wel beter besteden. Een goed alternatief is dan het zoekwoorden onderzoek uitbesteden aan Be Double You.

De tijdsduur van een zoekwoordonderzoek is afhankelijk van waar jij de focus op wilt leggen en wat je aanbiedt. Wanneer er duidelijk is wat jij wilt, voer ik een keyword research voor je uit. Dit kan een zoekwoorden onderzoek zijn voor een hoofdcategorie, landingspagina of bijvoorbeeld op productniveau. Ik gebruik hiervoor voornamelijk de Google Zoekwoordplanner.

Als ik het zoekwoordonderzoek afgerond heb, ontvang je een overzicht van relevante zoektermen inclusief zoekvolumes per afgesproken categorie/pagina. Deze zoekwoorden kun je gebruiken om je website te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van de content of metadata. Het is ook mogelijk om de SEO teksten door mij te laten verzorgen.

Wil jij ook inzicht in relevante zoektermen voor jouw branche om je online zichtbaarheid te vergroten? Een betere zichtbaarheid betekent dat je hoger in Google kunt komen. Dit zorgt voor meer organische verkeer en potentiële klanten naar jouw website. Ik help je graag dit te bereiken.